K dispozici je 105 nových očních stínů Sephora Colorful, které byly vydány jako novinka 2023-2024. Zahrnují přírodní a klasické odstíny i intenzivní barvy s módním a sofistikovaným efektem.

Oční stíny Sephora Colorful jsou francouzskou značkou definovány jako skutečné, musí inspirovat svět malby, jehož rozmanitost barev a efektů je téměř nekonečná. Ve skutečnosti, hraní s tóny a půltóny, vyzbrojené kartáči (nebo konečky prstů!) Můžete vytvořit nekonečné kombinace.

SEPHORA EYESHADOWS

Třpytivé efekty, matný povrch a třpytivé vzhledy, vícenásobné odrazy nebo plné barvy: vyrobené v návrzích Sephora opravdu uspokojí všechny chutě a vytvoří 100% přizpůsobený make-up.

Jaké jsou vlastnosti očních stínů Sephora 2023-2024? Obsahují až 70% pigmentů a perleti pro intenzivní účinek. Navíc zůstávají jasné a neporušené po dlouhou dobu až 10 hodin a díky mikronizovaným pigmentům se mohou pochlubit snadnou aplikací.

Detail, který dělá rozdíl, představuje vzorec obohacený o bílý čaj, s antioxidačními vlastnostmi, perfektní pro ochranu pokožky před vnějšími agresemi, jako je znečištění.

Rovněž upozorňujeme, že Sephora Colorful Eyeshadow lze pohodlně vložit do speciálních magnetických palet Sephora Colorful Custom Palette, aby se vytvořila vaše vlastní přizpůsobená paleta!

SEFOROVÁ BARVA EYESHADOW BARVA EYESHADOW

Zde jsou všechny fotografie neodolatelných barev, rozdělených podle vzhledu, očních stínů Sephora!

SEPHORA MATT EYESHADOWS

SHIMMER SEPHORA EYESHADOW

SEPHORA GLITTER EYESHADOW

CENA A KDE KOUPIT

Oční stíny Sephora Colorful Eye se prodávají za 9, 90 EUR a lze je zakoupit již na oficiálních webových stránkách Sephora, na této stránce i v obchodech s parfémy, které jsou rozšířeny po celé Itálii a po celém světě.

Máte rádi nové oční stíny Sephora ? Dejte nám vědět, které barvy a povrchové úpravy mezi 105 variantami vás inspirují a zanechají nám komentář!

Také, pokud hledáte něco nového, nenechte si ujít naše články o novém nadaci a korektorech Sephora, o krémových rtěnkách a lacích na nehty 2023-2024, maskách na rty a maskách na rty a bederní knírcích a vousech pro nejmódnější muže!

Kategorie: